За Триѕвон

Со благослов на Митрополит Брегалнички г. Иларион. Аудио проект на Брегалничката епархија (Македонска Православна Црква – Охридска Архиепископија). Kоординатор и уредник на проектот: ѓакон Димитар Арсовски.

Триѕвон – термин од богослужбениот  Типик (црковнословенски: трезвон): празнично ѕвонење на сите камбани.


Преку контакт-образецот испратете ги Вашите впечатоци, предлози, коментари или технички проблеми во врска со интернет-радио Триѕвон.

 


Aко имате свој сајт или блог и сакате да го поддржите интернет-радио Триѕвон, Ве молиме, поставете банер за линк кон „Триѕвон.“ За да го преземете избраниот банер, доволно е да го копирате html-кодот и да го пренесете на местото што сте го определиле за банерот.

banner-trizvon-120x60

<A href="http://trizvon.net" target="_blank"><IMG src="https://trizvon.files.wordpress.com/2014/09/banner-trizvon-120x60.png" WIDTH=120 HEIGHT=60 BORDER=0 ALT="Триѕвон - web-радио"></A>

5 thoughts on “За Триѕвон

  1. snezana

    …Едно единствено во Македонија! СЛУШАЈТЕ ТРИЅВОН, само така ќе си ја нахраните душата!

  2. Zorica

    Браво! Прво православно радио! Бог да ве благослови! Ако имате опции отворете можности за директни духовни разговори со верниците , кои толку многу им се потребни! Бог со сите нас! Зорица костовска, теолог

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s