Category Archives: Црковна уметност

Иконата на Рождеството Христово – Монах Григориј


Толкување на изобразувањето на иконата на Рождеството Христово, симболиката и значењето.
Текстот го чита ѓакон Димитар Арсовски.

Advertisements