Пубертетот на родителите – Архимандрит Андреј (Конанос)


Односот на родителите кон децата, посебно кога децата се во пубертет, начинот на кој им се дава слободата и можноста сами да се борат низ животот, како да ги научиме на молитва и за тоа каков пример им даваме.
Текстот го чита ѓакон Димитар Арсовски.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s