Животното безредие на верниците и свештениците – Св. Јован Кронштатски


За чистотата на Црквата и грешноста на луѓето, пороците кои владеат и млакоста на свештенството во врска со леченњето на ваквите рани.
Текстот го чита ѓакон Димитар Арсовски.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s