Лажните пророштва на Јеховините сведоци (1 дел) – Отец Александар Новопашин


За вистинитоста на „сведоштвото“ на Јеховините сведоци, методот на проповед, кратка историја за нивното постоење и за нивната литература.
Текстот го чита ѓакон Димитар Арсовски.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s