Дај Му ја на Бога твојата намера – Митрополит Атанасиј Ламасолски


За Божјото дејствување, нашиот однос кон Него во врска со нашите потреби, нашите добри дела, примери од патерикот и житијата.
Текстот го чита ѓакод Димитар Арсовски.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s