Првиот и вториот член од Символот на верата


Дел од предавањето на ѓакон Димитар Арсовски за првиот и вториот член од Символот на верата. Предавањето е емитувано на Македонско Радио на 15.11.2017 година во емисијата „Православна ризница“.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s