Синаксар на блудниот син


Синаксар кој се чита во неделата посветена на блудниот син (Лука 15, 11-32).
текстот го чита ѓакон Димитар Арсовски.

1 thought on “Синаксар на блудниот син

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s