Како да го смириме гневот – Протоереј Павел Гумеров


Одговор на прашањето како да се победи гневот, секако од православна призма, коренот на оваа страст, како и методи за нејзино контролирање и достигнување на крајната цел – нејзино конечно отфрлање.
Текстот го чита отец Мартин Митев.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s