Светите мошти


Текст во кој се дава објаснување на светите мошти, нивната сила, препознавање, почитување, нашиот однос кон нив и нивното место во храмовите.
Текстот го чита Камелија Аннгелова.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s