Деновите од страсната седмица


Накратко за случувањата во последните денови од Христовиот живот на земјата и сведоштвото на Евангелијата за настаните кои се случиле во деновите:
– Велика среда
– Велики четврток
– Велики петок
– Велика сабота
Текстот го чита ѓакон Димитар Арсовски.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s