Богоугодно семејство – Старец Тадеј


Неколку кратки поуки од старец Тадеј Витовнички за тоа како треба да изгледа секое православно семејство.
Текстот го чита Камелија Ангелова.

1 thought on “Богоугодно семејство – Старец Тадеј

  1. Михајло

    Прекрасни се поуките на старец Тадеј.
    Добро би било да има и текст под аудио записот.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s