За исповедта


Текст во кој се дава одговор на неколку прашања во врска со Светата Тајна Исповед како и насоки за правилно извршување на истата. Текстот може да се подели на следниве делови:
– гревот како поим
– видови на грев
– поделба
– средсва за познавање
– што е исповед
– неопходност од исповед
– подготовка и начин
Текстот го чита Камелија Ангелова.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s