За постот


Кратко за постанокот, начин на пост во Стариот и Новиот завет, неговата суштина, како и правилата и одбредбите на Православната црква за постот.
Текстот го чита Камелија Ангелова.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s