Беседа на Рождество Христово – Отец Владимир Санџакоски


Беседа изречена по повод еден од најголемите христијански празници, празникот на Рождеството Христово – Божиќ, во Струга на 07.01.1964 година.
Текстот го чита ѓакон Димитар Арсовски.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s