За светената вода од научен аспект


Научен пристап кон светената вода, разликите, промена на општите својства и нејзината моќ, сето тоа поткрепено со изјави од еминентни научници.
Текстот го чита Камелија Ангелова.

Advertisements

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s