Света тајна исповед


Текст во кој се зборува за Светата тајна исповед, за нејзинта суштината, правилно практикување на истата, како и за односот кон нашиот духовен отец.
Тексот го чита Камелија Ангелова.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s