Зошто имаме се помалку време – Архимандрит Рафаил (Карелин)


Текст во кој се зборува за денешнотo забрзано темпо на живеење и се дава одговор на прашањето зошто денес, иако толку технолошки е напредно човештвото, сепак имаме се помалку време.
Текстот го чита ѓакон Димитар Арсовски

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s