Бдение во Лесновскиот манастир


Аудио снимка од бдението во Лесновскиот манастир по повод празникот посветен на светиот апостол и евангелист Лука. На певницата зедоа учество хорот „Хармосини“ од Скопје, женскиот лесновски хор, како и хорот при храмот „Св. Троица“ од Радовиш.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s