Разговор со Стојанче Андов: По стапките на свети Јован, Архиепископ Шангајски и Санфранциски (Битолски)

Снимка од разговорот (во живо емитуван на 15.10.2014) со ипоѓакон Стојанче Андов, студент на факултетот „Света Троица“ во Џорданвил, Њујорк:
По стапките на свети Јован, Архиепископ Шангајски и Санфранциски (Битолски). По повод 20 години од неговата канонизација (1994-2014)
.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s