Мобилна апликација Триѕвон

На празникот Успение на Пресветата Владичица наша Богородица и Секогаш-дева Марија, Триѕвон доби вистински подарок: мобилна апликација за Android. Апликацијата е изработена со трудот и добрата волја на Ѓоко Божинов, mobile app developer. По молитвите на Пресветата, Господ нека те чува, дарува и помага со неговата благодат, Ѓоко.

Освен основната опција – слушање, апликацијата е збогатена со стотина изреки од свети отци, кои се појавуваат по случаен избор со секое вклучување на програмата. Линк за инсталирање од Google Play.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s