Дванаесет празнични беседи од Свети Климент Охридски

Благовештение
Богојавление
Божик
Цветници
Крстовден
Раѓање на Пресвета Богородица
Педесетница – Духовден
Преображение
Сретение Господово
Успение на Пресвета Богородица
Воскресение Христово – Велигден
Вознесение
Беседите ги чита: ѓакон Димитар Арсовски

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s