Снимка од Архиерејската Вечерна на св. маченик Спасо Радовишки во храмот Света Троица, во Радовиш.

This slideshow requires JavaScript.

За снимањето се погрижија ѓакон Илија Попгонов и ѓакон Константин Донев. Линк за преземање.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s