Молитвен канон на Пресвета Богородица

Молитвениот канон на Пресвета Богородица го пее Византискиот хор при храмот „Света Троица“ во Радовиш.  Траење: 49 мин.

2 thoughts on “Молитвен канон на Пресвета Богородица

  1. megica

    Ви благодарам од срце поради објавувањето на Молебниот канон. Само сте можеле да ги испеете и ирмосите, колку што знам кај нас застапена е традицијата да се пеат и ирмосите, иако во Последованието пишува да не се пеат.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s