Интернет-радио Триѕвон

Отворено е интернет-радио Триѕвон. Директното емитување засега е ретко и експериментално.

Интернет-радиото Триѕвон (ќе) може да го слушате во живо на сајтот на Брегалничка епархија или ако преземете .pls фајл.

  • (Mozilla Firefox) отворете го .pls фајлот со некој плеер (Winamp, VLC media player, Media Player Classic и др.).
  • (Google Chrome, Internet Explorer) од папката на преземање, уфрлете го .pls фајлот во отворен плеер.
  • Упатство за Windows Media Player:
    Откако ќе го отворите плеерот, притиснете Crl+U, копирајте/внесете го линкот:
    http://78.129.234.163:8101/

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s