Воскресението Христово – приговори и докази

Хипотезите против Воскресението и доказите за верување во вистинитоста на Воскресението на Господ Исус Христос. Текстот го подготви: ѓакон Димитар Арсовски. Чита: Тања Велкова. 23 мин.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s