Христовата проповед на гората (Блаженствата)

Аудио од емисии во подготoвка на ѓакон Димитар Арсовски (weblog Богоподобие) и продукција на Тв Канал 8, Кочани.
1 дел, 23 мин.
2 дел, 25 мин.

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s