Црковни песнопенија од византискиот хор при храм Света троица, во Радовиш

Непорочни тропари

Полиелеен псалм

Преблагословена јеси. Славословие

Слава. Молитвами Богородици

Тропар. Богородичен

Всјакое дихание, 8 гл. Евангелска стихира

Катавасија. Христос раждаетсја

Од јуности моеја

Покајанија двери

Преземање: Alt+клик на наслов (или: десен клик, Save link as)

Напишете Ваш коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s